Lidmaatschap


Je kunt op elk moment lid worden van Quick-Up. De eerste 3 trainingen mag je meetrainen  om te kijken of het je bevalt zonder dat je dan  contributie hoeft te betalen. Na deze trainingen kun je je aanmelden als lid bij de leiding van je team via het inschrijfformulier waarna je  contributie gaat betalen voor lidmaatschap. Een lidmaatschap duurt altijd tot het eind van het lopende seizoen en kan niet tussentijds worden opgezegd.  Een lidmaatschap duurt altijd tot 30 juni van het lopende verenigingsjaar.

Download hier het inschrijfformulier, vul deze in en lever hem af op onderstaand adres.

Kleefkruid 22
5432 EE Cuijk

NAW gegevens
Geef wijzigingen in je adres of andere gegevens altijd schriftelijk door aan het secretariaat. Quick-Up verwerkt je gegevens in een bestand, dat ook aan de korfbalbond wordt verstrekt. Binnen Quick-Up worden de ledenlijsten bovendien door verschillende commissies en werkgroepen gebruikt. Er worden echter geen persoonlijke gegevens verstrekt aan bedrijven of instellingen.

Stichting Leergeld Land van Cuijk
Wilt uw kind graag bij ons sporten en mocht de contributie lastig zijn om te betalen? Neem dan contact op met Stichting Leergeld Land van Cuijk. Zij helpen je met het betalen van deze rekening. Klik op de volgende link en doe een aanvraag!   Doe een aanvraag | Stichting Leergeld Land van Cuijk